Festival 20.05. AFLYST!

Desværre ser vi os nødsaget til at aflyse den igangværende planlægning af festivalen d.20.05. på Impuls. Set i lyset af de øvrige aflysninger fremover p.g.a. corona, tyder meget på, at det ikke vil være forsvarligt at mødes i større forsamlinger til den tid...
Vi håber på forståelse fra dem, som allerede havde meldt sig, som interesserede i boder og i at optræde. Tak for jeres interesse og vi håber, at I stadig har lyst, når vi på et tidspunkt kan melde klar igen :-)


Forskningens døgn AFLYST!

De tre annoncerede foredrag i uge 17 er aflyst:

"På grund af de seneste udmeldinger om corona-virus ser vi os desværre nødsaget til at aflyse Forskningens Døgn 2020. Vi takker mange gange for jeres interesse for Bestil en Forsker, men må desværre annullere jeres bestilling af foredrag.Vi beklager situationen og håber på et godt Forskningens Døgn 2021."
Mvh. Sekretariatet for Forskningens Døgn


Oplæg om servicehund - AFLYST!

Oplæg om servicehund - Kom og hør mere:
Team servicehunden er en landsdækkende virksomhed med speciale i træning og udplacering af servicehunde.  
Oplægget er udsat til et senere tidspunkt....


Festival 2020!

Vi er gået igang med planlægning af årets festival. Vi håber på stor deltagelse af både optrædende, boder og ikke mindst publikum til denne 20´nde udgave af vores hyggelige eftermiddag. Læs invitation til at bidrage med musik o.s.v. Vi glæder os til at høre fra jer :-)


M.A.R

M.A.R. - meningsfulde aktiviteter og recovery. Her er stadig ledige pladser. Læs mere i vedhæftede fil og kontakt gerne Gitte/Andrea, hvis det har interesse, eller du har kendskab til nogle, der kunne have glæde af et forløb.
Trykfejl

Sætternissen sneg sig (igen) ind i Måneds-Nyt vedr. søndagsarbejde

Søndags-arbejde:

02.02:   Gitte & Louise
09.02:   Karen & Bjarne
16.02:   Mette & Helle
23.02:   Christian & Louise
01.03:   Gitte & Bjarne
08.03:   Helle & Mette